contact@rainbowglam.ro | 0771 216 736

Rainbow Glam – Magazinul Tău de Gene False Profesionale 

Genele false sunt un truc de frumusețe ideal pentru persoanele care își doresc gene lungi și voluminoase. De ce? Ei bine, răspunsul este unul cât de poate de simplu: ne fac să ne simțim mai speciale și mai încrezătoare în aspectul nostru fizic. În multe cazuri, rimelul nu este un produs suficient pentru a obține efectul dorit, motiv pentru care genele false sunt preferatele femeilor care n-au fost înzestrate cu gene naturale lungi, dese și curbate. 

Nu există make-up complet fără gene false! Această tendință a reprezentat subiectul unor dezbateri de-a lungul anilor, unii considerând că sunt o îmbunătățire, în timp ce alții sunt de părere că încarcă prea mult machiajul. În cele din urmă, fiecare femeie poartă ceea ce crede că o face să se simtă încrezătoare și frumoasă. 

Genele false sunt foarte populare în industria de make-up, reprezentând un element esențial în multe rutine de machiaj. Make-up artiștii le folosesc în diferite combinații și stiluri, inclusiv pentru evenimente speciale, filme, producții teatrale și sesiuni foto, dar inclusiv în viața de zi cu zi. În prezent, există o varietate largă de gene false disponibile pe piață, în diferite forme, lungimi, grosimi și culori, astfel încât femeile să poate alege cel mai potrivit produs în funcție de preferințele personale. 

De ce iubim atât de mult genele false?!

Aspect mai atrăgător: Genele false ne fac ochii să pară mai mari, mai strălucitori și mai expresivi, adăugând volum genelor naturale. Contribuie la îmbunătățirea aspectului general al machiajului, adăugând încă un element special. Prin urmare, genele false sunt un instrument des utilizat în rutina de înfrumusețare pentru a obține un look de impact. 

Ușurința de a le folosi: Genele false sunt relativ ușor de aplicat, însă procesul variază în funcție de experiența utilizatorului și de tipul de gene folosite. Cu toate acestea, există multe resurse online și tutoriale care oferă sfaturi și instrucțiuni pentru aplicarea genelor false, astfel încât oricine să poată obține un aspect plin și natural. Se găsesc într-o varietate de forme și stiluri, iar categoriile de gene false Rainbow Glam au fost concepute cu ideea de a ușura procesul căutării perechii de gene potrivită pentru tine, în funcție de stilul și efectul dorit, dar și de bugetul tău. 

Dorința de a fi în trend: Suntem adesea influențați de ceea ce vedem în social media sau în rândul prietenilor. Genele false sunt considerate a fi în trend în acest moment, motiv pentru care tot mai mulți își doresc să le încerce și să le testeze efectul în make-up. 

Care este istoria acestei fabuloase industrii?

Genele false au o istorie îndelungată, fiind folosite pentru prima dată în Egiptul Antic, acum mai bine de 4.000 de ani. Femeile își conturau ochii cu kohl și își alungeau genele cu amestecuri de grăsimi și pudră de plumb. În Asia, genele false erau folosite de femei încă din Epoca de Aur a Chinei, acum peste 1.500 de ani, când erau confecționate din fire de mătase sau păr de cămilă și aplicate cu ajutorul unui adeziv din gumă de acacia.

În perioada modernă, genele false au devenit populare în anii ’20, în timpul epocii de aur a Hollywood-ului, când actrițele precum Mary Pickford, Greta Garbo sau Marlene Dietrich le purtau în mod regulat pentru a-și accentua frumusețea ochilor. De atunci, genele false au rămas o opțiune populară de înfrumusețare, evoluând de la variantele primitive din fire naturale sau din plante la cele sintetice, mult mai sofisticate, disponibile în prezent.

Industria genelor false din ultimii 20 de ani 

Industria genelor false a cunoscut o dezvoltare semnificativă în ultimii 20 de ani, deoarece au apărut materiale mai calitative și o varietate de mărimi și modele în funcție de necesitățile consumatorilor. Mai mult, s-au dezvoltat adezivi mai siguri și mai puternici, care durează mai mult timp și care oferă, în același timp, un aspect natural. Tot în această perioadă, a apărut tehnologia de imprimare 3D pentru a crea gene false personalizate și de înaltă calitate.

Vorbim despre o industrie aflată într-o continuă evoluție și inovație, oferind mereu noi opțiuni pentru femeile care preferă să adauge un plus look-ului lor. 

Câte tipuri de gene false există? 

Pe piața cosmetică există o varietate de tipuri de gene false, în funcție de modul de aplicare și de forma acestora. Iată de ce noi am ales genele false tip bandă:

Gene false tip bandă sunt realizate dintr-o singură bucată, ceea ce le face ușor de manevrat și de aplicat, fără a necesita prea mult efort. Dacă nu ai mai folosit gene false până acum, este recomandat să începi cu acest model. Genele false tip bandă sunt cel mai des folosite la evenimente speciale, unde ne permitem să purtăm un machiaj mai îndrăzneț și extravagant decât cel de zi cu zi. Însă ușurință aplicării acestora poate fi un factor pentru care ele sunt alese din ce în ce mai des pentru a completa un daily look. Poți alege dintre diferite modele de benzi de gene, în funcție de aspectul pe care dorești să îl obții. Există o varietate atât de mare de modele de gene false bandă la Rainbow Glam, încât este greu să credem că nu ți-ai găsit perechea potrivită pentru tine. Acestea sunt ușor de curățat și de întreținut și pot fi refolosite de până la 30 de purtări, dacă ai grijă de ele. Produsele și accesoriile cosmetice oferite de

Rainbow Glam sunt o soluție excelentă pentru persoanele care își doresc gene mai lungi și mai voluminoase. Genele false oferă un aspect dramatic și seducător ochilor și pot fi utilizate atât pentru evenimente speciale, cât și în zilele obișnuite. În plus, acestea sunt disponibile într-o gamă largă de forme, dimensiuni și texturi, astfel încât să poți alege perechea potrivită pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *